Wat heeft u nodig

Om uw automatiseringsomgeving in te richten heeft u natuurlijk hardware nodig (servers, werkstations, router, switcht, etc.), maar ook een goed security/antivirussysteem, 2 factor authenticatie, encryptie software en back-up.

Antivirus

De basis van een goede digitale bescherming begint met een goed antivirus/security product. Door het continue volgen van testen weten wij wat de beste producten voor u zijn.

Op onze pagina over onze webshops, hebben wij er 4 genoemd, maar wij kunnen u elk product leveren (mits deze onder de kwalificatie goed valt).

Back-Up

Een goed back-up product zorgt ervoor dat de data automatisch wordt geback-upt, onder Europese wetgeving is opgeslagen, een minimale retentie heeft van 14 back-ups en versleuteld online is opgeslagen.

Wij werken met het Nederlandse IASO welke onder de vlag van het internationale Solarwinds MSP wordt uitgegeven.

Encryptie

Een zeer hot item is tegenwoordig versleuteling/encryptie. Vanwege de huidige datalek wetgeving dient een bedrijf ervoor te zorgen dat er geen privacy gevoelige data meer uit kan lekken.

Dit kan het best met goede encryptiesoftware zoals bijvoorbeeld DESlock+ van ESET.

Two Factor Authenticatie

Als extra beveiliging op de toegang van uw (online) systemen kunt u gebruik maken van 2 Factor Authenticatie. Iets wat u weet (een wachtwoord) in combinatie met iets dat u heeft (een smartphone of token).

Wij hebben verschillende producten hiertoe, doch vaak maken wij gebruik van ESET Secure Authentication

Office 365

Door gebruik te maken van Office 365, heeft u de beschikking over uw mail zowel in de cloud als op uw apparaten, maar ook alle andere producten welke onder de Office groep vallen.

Ook heeft u de ruimte in de cloud om gebruik te maken van opslag. Mits deze goed is ingesteld, is deze ook volledig veilig.

Office 365 gebruikt u op maandbasis, doch rekent u op jaarbasis af.

Telefoon

+31 (0) 255-523794

Fax

+31 (0) 255-512778

Correspondentieadres

Postbus 255
1970 AG IJmuiden
Nederland

Bezoekadres

Sluisplein 46
1975 AG IJmuiden
Nederland