Systeembeheer

Systeembeheer is een vak apart en houd tegenwoordig niet op bij het installeren en configureren van werkstations en servers.
Van een systeembeheerder wordt tegenwoordig ook verwacht dat deze op de hoogte is en blijft van onder meer privacy- en datalekwetgeving en de ontwikkelingen en perikelen omtrent BYOD (bring your own device) en IOT (internet of things - alles wat maar in verbinding staat met internet).

Niet elk bedrijf is groot genoeg om een afdeling systeembeheer of een systeembeheerder te bekostigen. Veelal wordt er dan binnen het bedrijf gekeken welk personeelslid er 'verstand' van heeft. Soms (en dat is vaker dan u denkt) is dan in het land der blinden éénoog de koning en loopt het bedrijf veel risico's.

Veel bedrijven laten door ons hun systeembeheer opzetten en uitvoeren. Na een inventarisatie geven wij een advies af. Na akkoord richten wij het systeem zo goed en veilig mogelijk in zodat de continuïteit gewaarborgd wordt. Het onderhoud aan het systeem wordt veelal remote uitgevoerd en buiten de werktijden zodat de kosten en overlast beperkt blijven. De plaats waar u gevestigd bent speelt geen rol. Op deze wijze betaald u dus alleen wanneer het nodig is.

 

Telefoon

+31 (0) 255-523794

Fax

+31 (0) 255-512778

Correspondentieadres

Postbus 255
1970 AG IJmuiden
Nederland

Bezoekadres

Sluisplein 46
1975 AG IJmuiden
Nederland